Andre boller.

11. september 2013 | Godis og kaker

Som lovet; oppskriften på dagens gresskarrundstykker.

Jeg vet at baking egentlig er kjemi. Det er derfor jeg er så dårlig på det! Men i dag gikk det faktisk ganske bra med slumpingen min.

Du trenger dette:

Og slik gjør du:

Bland ut gjæren i litt lunkent vann.
Hell oppi hele boksen med mager kesam og rør ut.
Helle oppi nesten hele posen med gresskarfrø, og så begynner slumpingen.

Jeg tilsatte ca. halve posen fibramel og justerte med vann til jeg fikk en fin, glatt deig.

Så er det bare å ta frem en dose tålmodighet! Heving! 30 min til en time. Jo lengre jo bedre.

Sett ovnen på 220 grader.

Trill ut rundstykkene dine og la dem heve i nye 30 min.

Dryss over resten av kresskarfrøene og inn i ovnen i ca.15 min.

Grove, smakfulle og kanskje det beste jeg har prestert av gjærbakst.


11. september 2013 | Godis og kaker

Kommentarer (2)

  1. Dette var en genial oppskrift!! Også sååå enkelt med minimalt av ingredienser, denne var super! 😀 Skal prøves i nærmeste fremtid! 🙂

Comments are closed.