Alt jeg bruker til søt og sunn bakst – med oppskrifter

Klokkene er stilt, vi er på vintertid, jul nærmer seg med store skritt og jeg elsker det! Så fort november kommer er det liksom lov å begynne så smått. Litt julemusikk, litt hjemmelaget gløgg i koppen og noen pepperkaker i skuffen er egentlig alt som skal til for å gjøre denne mørketia litt koseligere.

I år som i fjor har jeg utviklet flere søte og sunne juleoppskrifter til dere. Første kommer alt søndag 12. november. I dag har jeg rett og slett tenkt å dele de produktene jeg har brukt for å lage året julekaker og konfekt. Så kan du sørge for at du har alt i hus før jeg begynner å friste med alle godsakene.

Jeg har lagt ved noen oppskrifter til hver av produktene i dag også tilfelle du får lyst til å kaste sammen noe søtt og sunt med en gang du får dem i hus.

Sukrin gold HER

Dette er det søtningsstoffet jeg bruker mest. I motsetning til vanlig sukrin har den ikke den kalde ettersmaken.

LcHf Karamell kake med salt peanøtter HER

Fiber sirup Clear HER

Er helt klart et produkt jeg burde brukt mer. Det er utrolig anvendelig og perfekt å bruke til både skumgodis, hjemmelagede proteinbarer, yoghurtnøtter, marsipan, kokosboller og småkaker!

Luksus kokosboller med marsipan bund HER

Sukrin Melis HER

Når det kommer til julebakst så må jeg alltid kjøpe en pose sukrin melis. Den er helt perfekt å bruke til pynt og glasur! Også er det et must i sukkerfri marsipan!

Steviadråper HER

Disse får du i flere forskjellige smaker. Kjøper du en flaske så har du den i flere år, for her snakker vi søtning og smak i konsentrasjon! Du trenger kun 2-3 dråper i en hel oppskrift.

TIPS: 3 dl varm melk med 4 dråper stevia med sjokolade smak = kaka!

Ellers så anbefaler jeg å kjøpe en flaske med vaniljesmak!

Vaniljepulver HER

Dette er nok et produkt jeg bruker daglig, og som mange lurer på hva er og hvor man får kjøpt. Det er malt vaniljestang og må ikke forveksles med vaniljesukker. Nok et utrolig drøyt produkt som varer lenge!

75 kaloriers eplemuffins HER

Annonse

Mandelmel HER

Akkurat dette kjøper jeg sjeldent. Jeg har en god blender som lar meg lage mel selv. Men om man ikke har en god nok blender eller tid til å lage selv så koster det faktisk ikke noe mer å kjøpe det ferdig.

Sukkerfri nutella HER

Denne bruker jeg både som fyll i marsipan, til å lage sjokolade fudge og småkaker. SUPERT produkt!

Nutalla kake av kun 2 ingredienser HER

Lakrisrot pulver HER

Rett og slett fordi jeg ELSKER konfekt med lakris! Prøv for eksemple DISSE sjokoladene med flytende lakrisfyll!

Ting jeg ellers har fast i kjøkkenskuffene:

Havregryn (lager havremel selv)

Kokosmasse (lager kokos mel selv)

Dadler

Bakekakao

Bakepulver

Honning

Diverse nøtter

Peanøttsmør

Og tro det eller ei, det er stort sett disse tingene alle sunne søtsaker på denne bloggen er laget av!

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*