A sunday well spent….

…… brings a week of content….

Du tenker kanskje at en god uke starter på mandag, men for meg starter den på søndag. 

En god søndag for meg inneholder tid meg de jeg er mest glad i, god mat, kanskje et kjøkkeneksperiment og frisk luft.



Frisk luft betyr ikke nødvendigvis trening, men i dag ble det litt jogging og litt hopp og sprett på Slottfjellet.

Mer om det kommer i morra.

Nå kommer en gammel oppskrift fra bloggen min, som ble frokost i dag. Flere ville gjerne ha oppskriften da jeg la bilde ut på instragram, så her kommer den.


Rundstykker med gresskarfrø.


Du trenger dette:


Og slik gjør du:

Bland ut gjæren i litt lunkent vann.
Hell oppi hele boksen med mager kesam og rør ut.
Helle oppi nesten hele posen med gresskarfrø.

Resten går litt på slump, men det blir bra tilslutt 🙂

Tilsett ca. halve posen fibramel og justerte med vann til du får en fin, glatt deig.

Annonse

Sett deigen til heving i 30-60 minutter.

Sett ovnen på 220 grader.

Trill ut rundstykkene dine og la dem heve i nye 30 min.

Dryss over resten av kresskarfrøene og inn i ovnen i ca.15 min.

Dagens frokost

Masse proteinrikt pålegg hører til.

Fortsatt god søndag.

 

– Desiree


10 kommentarer

  1. Bodil: jeg er ikke så glad i vann:p Jeg drikker mye urte te og sukkerfri drikke.

  2. Så melk til frokost er fy fy? Tenker å følge kostholdsplanen, så om jeg ødelegger den med ett glass melk så dropper jeg det. Fruktte og bris er innkjøpt her

  3. Bodil: Holder du planen får du best resultat 🙂

  4. Så veldig godt ut 🙂 Hva heter du på instagram?

  5. Hei jeg lurer på når jeg skal følge planen skal kjøtt og fisk veies i rå eller stekt vekt for det er det stor forskjell på?

  6. Bente: det er minimal forskjell 🙂

  7. Takk for svaret det er greit da er det bare å stå på 🙂 hvor finner jeg treningsprogram leter og leter ?

  8. Bente: ligger under FIT på 30 dager 🙂 ble postet på lørdag

  9. Går det an å bruke disse rundstykkene til lakseburgeren i dag?

  10. Kristine: Ja 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*