75 kaloriers Gulrotkake muffins – fri for sukker, melk og gluten

26. juli 2017 | Godis og kaker

I dag titter jeg innom for å dele en av oppskriftene som blir en del av høstens BOOTCAMPS.

Når jeg setter sammen kostplaner til BOOTCAMPERNE mine er det nemlig viktig for meg at de kan følge et typisk norsk spisemønster med frokost, lunsj, middag og kvelds. Og disse muffinsene er en typisk kveldsmat. De inneholder lite karbohydrater, demper søtsug, og metter lenge. Og som en liten bonus – en muffins inneholder kun 75 kalorier!

Til 12 små muffins trenger du:

Ingredienser

  • 4 egg
  • 2 bananer
  • 6 ss revet ingefær (kan sløyfes)
  • 5 dl revet gulrot
  • 1 dl mandler
  • 4 ss kanel
  • 2 ss kardemomme
  • 1 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte

  1. Start med å male mandlene til mel med en blender eller stavmikser
  2. Tilsett så alle ingrediensene og kjør det hele til en glatt masse
  3. Fordel røren i muffinsformer – bruk gjerne doble
  4. Stekes midt i ovnen i 15 – 20 minutter på 180 grader varmluft

Vil du få varsel på mail når jeg arrangerer nye BOOTCAMPS og online programmer? Skriv deg opp på nyhetsbrevet mitt HER

Skikkelig digg! Og om de ekstra kaloriene ikke betyr nor for deg burde du virkelig prøve å lage en sukkerfri kremostglasur til disse! Bare å vispe sammen kremost og sukrin melis. NAM!

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

26. juli 2017 | Godis og kaker

Kommentarer (6)

  1. Hei Desirée. Laga muffinsene idag, og de var supergode. Blir nok ikke siste gang. Takk for mange gode tips:) Ha en fortsatt super sommer. Hilsen Tone

Comments are closed.